Vloeren

Vloeren

Bent u op zoek naar een houten vloer, laminaat of PVC? Arti-Interieur levert een groot assortiment aan vloeren. Daarnaast adviseren wij u graag welke vloer het beste bij u en uw budget past en hoe de vloer onderhouden moet worden.

Vloeren

Het uitzoeken van een vloer is geen eenvoudige klus. Er kan gekozen worden uit de meest uiteenlopende vloeren en elke vloer heeft voor en nadelen.Bij Arti-Interieur vind u een uitgebreide collectie. Wij werken met de meest gerenommeerde merken die vloeren produceren van de beste kwaliteit.  Onze vloerspecialisten adviseren u graag, en kunnen u helpen u een juiste keuze te maken.

Naast onze mooie collectie vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Onderhoudsmiddelen
  • Droogloopmatten
  • Vloerkleden

Leggen van vloeren

Voor het professioneel leggen van vloeren kunt u ook bij ons terecht. Met meer dan 20 jaar ervaring leggen wij elke vloer netjes in de ruimt die u wilt. Tevens beschikken wij over een netwerk van professionele parketeurs die u kunnen helpen met het renoveren van uw houten vloer.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

 

 

 

 


Laminaat

Het effect van hout of steen is met laminaat nauwelijks meer te onderscheiden. Omdat iedereen een andere smaakt heeft, biedt Arti-Interieur een groot assortiment duurzaam laminaat van uitstekende kwaliteit.


Houten vloeren

Creëer een fantastische natuurlijke en warme sfeer met een houten vloer. Lamelparket is op het moment de meest verkochte houten vloer.


Floorify Vloeren

Floorify rigide pvc vloeren brengen het beste van 2 werelden samen: de warme uitstraling van parket en/of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid

 


PVC

Zoekt u een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen, en het gemak van kunststof? Kijkt u dan een naar een PVC vloer. Een PVC vloer is makkelijk te onderhouden, vochtbestendig, slijtvast en ijzersterk. Lees verder


Onderhoud

Op een vloer wordt geleefd, er wordt op gelopen, geschoven, geknoeid en er worden feestjes op gegeven. Arti-Interieur voorziet u graag van een juist advies voor het onderhoud van uw vloer zodat u er lang van kan genieten. Lees verder


Wilt u vrijblijvend meer weten?

Stel direct uw vraag aan ons.

STEL UW VRAAG