Kasten onder een schuine wand voor extra opbergruimte

Kasten onder een schuine wand

Heeft u schuine wanden? De op maat gemaakte kasten van Arti-Interieur zorgen dat u optimaal van uw ruimte kunt genieten.

Kasten onder een schuine wand

Heeft u verloren ruimte onder een schuine wand en zoekt u een oplossing? Arti-Interieur biedt u de oplossing met onze maatwerkkasten. Wij maken elke kast exact op maat zodat u een hoop extra bergruimte krijgt en geen ruimteverlies meer heeft.

Eerder maakten wij al een kast onder een trap om schoenen en boodschappentassen in op te bergen. Of wat dacht u van een inloopkast op zolder, uittrekbare kasten of lade onder het knieschot? Een bureau met kast in uw dakkappel.

U kunt kiezen uit draaideuren of schuifdeuren. In elke kleur en in elke stijl. Zo combineert u functioneel met stijl. Kijk op onze verder op onze website voor voorbeelden of bezoek onze showroom.

Advies op maat

In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan, decorpanelen en afwerkmogelijkheden, ook vind u diversen voorbeelden van kasten onder schuine wanden. U kunt kiezen voor een interieur van legplanken, hanggedeelte of een combinatie van hanggedeeltes en legplanken. Alles kan! Arti-Interieur maakt alles op maat. Samen met u ontwerpen wij uw maatwerkkast waarbij u zelf kunt kiezen uit allerlei opties zoals:
• stijlen
• kleuren
• verlichting
• indeling
• omlijsting

Ook heeft u de keuze om draaideuren of schuifdeuren voor uw schuine wanden te plaatsen. Hierdoor krijgt u een kast die past in uw interieur.
Bezoek onze showroom en zie wat er mogelijk is. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om onze showroom te bezoeken? Op afspraak komen wij ook bij u thuis.


Wilt u vrijblijvend meer weten?

Stel direct uw vraag aan ons.

Stel uw vraag