Nieuwe type binnendeuren van Skantrae: Stijlvolle Innovatie voor Elk Interieur

Nieuwe type binnendeuren van Skantrae: Stijlvolle Innovatie voor Elk Interieur

Ontdek de Nieuwe Eiken Fineer Binnendeuren van Skantrae: Stijlvolle Innovatie voor Elk Interieur

Skantrae, een naam die synoniem is met kwaliteit en innovatie in de wereld van binnendeuren, heeft zojuist een spannende nieuwe collectie geïntroduceerd: binnendeuren in eiken fineer, beschikbaar in zowel blank gelakt als zwart. Deze nieuwe deuren belichamen de perfecte combinatie van natuurlijke elegantie en modern design, en bieden huiseigenaren en interieurontwerpers nog meer keuzemogelijkheden om hun ruimtes te verfraaien.

Eiken Fineer: Een Tijdloze Keuze

De nieuwe eiken fineer binnendeuren van Skantrae zijn ontworpen om elk interieur te verrijken met hun warme en natuurlijke uitstraling. Verkrijgbaar in twee prachtige afwerkingen – blank en zwart – voegen deze deuren een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Of u nu kiest voor de lichte, natuurlijke tint van blank eiken of de gedurfde en moderne uitstraling van zwart eiken, deze deuren zijn een stijlvolle aanvulling op uw woning. Naast kleur kunt u ook kiezen voor het type deur. Kiest u voor een gladde deur, of een deur met klassieke accenten. Wilt u meer licht in de ruimte ga dan voor een deur gecombineerd met glas. Of mix en match naturlijk.

Kleuropties voor Elke Smaak

Skantrae biedt een scala aan kleuropties om ervoor te zorgen dat er voor elke smaak en elk interieur iets passends is. U kunt combinaties maken met de volgende kleuren:

 • Pure White RAL 9010: Een klassieke, tijdloze witte tint die in elk interieur past.
 • Deep Black RAL 9011: Een diepe, krachtige zwarte kleur voor een gedurfde en moderne uitstraling.
 • Natural Oak: De natuurlijke schoonheid van eikenhout, perfect voor een warme en uitnodigende sfeer.
 • Charcoal Oak: Een stijlvolle, donkere houttint die zowel elegant als eigentijds is.
SGL 15320

Het Matching Series Concept

Een van de meest opwindende aspecten van deze nieuwe lancering is het innovatieve Matching Series concept van Skantrae. Dit concept bestaat uit vier binnendeurenseries en vier deurbeslag families, allemaal ontworpen om naadloos met elkaar te combineren. Dit betekent dat u niet alleen kunt kiezen uit verschillende deurstijlen en afwerkingen, maar ook bijpassend deurbeslag kunt vinden om een samenhangende en stijlvolle look in uw hele huis te creëren.

Kleuropties deurbeslag

Het nieuwe beslagassortiment is beschikbaar voor schuif-, draai- en taatsdeuren. Afhankelijk van de hardware familie is het beslag verkrijgbaar in wit, RVS, zwart, mat messing en brons.

Direct Klaar voor Montage

Een ander groot voordeel van de nieuwe eiken fineer deuren van Skantrae is dat ze al volledig zijn afgelakt. Dit betekent dat u, als u ook de gewenste bewerkingen bij Skantrae bestelt, de deuren direct klaar voor montage ontvangt. Geen gedoe met schilderen of lakken, gewoon direct installeren en genieten van uw prachtige nieuwe deuren.

Wilt u een prachtige Skantrae deur? Bezoek dan onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan. 


Wat doet Arti-Interieur nog meer?

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Nieuws van Arti-Interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *