Weber barbecue cadeau

Weber barbecue cadeau

Genieten van de zomer onder een zonnescherm

Nog een paar weken en de temperatuur gaat omhoog en kunnen we weer gaan genieten van het buitenleven. We halen fleurige planten voor in de tuin en zetten de tuinset weer op z’n plek. De tegels worden schoongemaakt met de hogedruk reiniger en de limonade wordt koud gezet. Nu alleen nog het zonnescherm naar beneden en de barbecue aan, en u kunt optimaal genieten van het zomerse weer.

Goede zonwering staat niet alleen mooi maar zorgt er ook voor dat u beschermd bent tegen UV stralen van de zon. ’s Avonds blijft de warmte lekker hangen en u kunt extra lang genieten tijdens het mooie voorjaar, zomer en nazomer. Als laatste en misschien wel het belangrijkste voordeel is dat de zon buiten wordt gehouden zodat het niet warm wordt in uw woning en uw meubels niet kunnen verkleuren.

Er zijn diversen zonneschermen in verschillende prijsklassen leverbaar. In onze showroom laten wij u graag de mogelijkheden zien.

Weber barbecue cadeau

Bestelt u nu een zonnescherm bij Arti-Interieur dan krijgt u er een Weber barbecue van 47 cm cadeau bij. Deze houtskool barbecue heeft veel overeenkomsten met onze zonneschermen. Ze zijn beide van uitstekende kwaliteit, gaan jarenlang mee, en zorgen er samen voor dat u een top zomer beleeft.

Voor meer informatie, lees onze aktievoorwaarden.

 

Aktie voorwaarden:

De volgende aktievoorwaarden zijn van toepassing:

  • Voor de aktie geldt op=op
  • De aktie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • De aktie is alleen geldig bij aankoop van een zonnescherm

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.