Kastenconfigurator

Kastenconfigurator

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vernieuwde kastenconfigurator

Heeft u onze vernieuwde kastenconfigurator al gezien? Stel eenvoudig en snel uw kast samen en ontvang binnen 24 uur een tekening en een offerte.

Hoe werkt de configurator?

In 7 eenvoudige stappen heeft u zelf snel uw kast ontworpen.  En, binnen 24 uur ontvangt u ook nog een tekening van de uw kast. Wilt u dat wij de kast komen monteren dan komen hem altijd nameten. Bent u zelf handig en gaat u de kast plaatsen dan ontvangt u van ons een inmeetformulier.

  1. Doorloop de stappen in de configurator
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in
  3. U ontvangt een email van uw configuratie
  4. Wij nemen vrijblijvend contact met u op

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Aanbieding Kastenconfigurator

Om te vieren dat u zelf uw droomkast kan samenstellen hebben wij een aktie:

Ontwerp zelf een kast en ontvang 10% korting op het totaalbedrag.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2019/05/3-deurs-schuifwandkast-.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][tm_pb_button admin_label=”Button” button_url=”https://www.artiinterieur.nl/zelf-je-kast-samenstellen/” url_new_window=”off” button_text=”Kastenconfigurator” button_alignment=”left” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/tm_pb_button][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Voorwaarden akties

  •  Akties geldt alleen bij aanvragen met onze kastenconfigurator 
  •  De aktie is niet geldig in combinatie met andere kortingen
  •  Aktie is geldig tot 15 juni 2020
  •  Aktie is niet geldig op reeds bestaande bestellingen

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *