Een tv meubel dat past bij uw interieur

Een tv meubel dat past bij uw interieur

Een tv in uw interieur

De meeste woonkamers zijn ingericht rondom de televisie. De tv neemt ondanks de populariteit van andere devices, toch een prominente plaats in. Waarom zorgen we er dan niet voor dat de tv ook een mooi plekje krijgt in huis. Het perfecte tv-meubel combineert wonen en tv kijken.

Maar wat is het perfecte tv meubel. Voor de 1 is dat als de televisie uit het zicht is en een ander wil de televisie juist een prominente plek geven.

Wij hopen u met voorbeelden van onze maatwerkkasten te kunnen inspireren en zo uw interieur te verrijken.

 

De tv uit het zicht

Kijkt u graag tv maar wilt u de tv niet in het zicht als u het apparaat niet gebruikt? Denk dan aan een mooi tv-meubel waar u de tv in kunt opbergen. Een meubel met bijvoorbeeld schuifdeuren voor de televisie.

Tv kast

Met deze optie kunt u kiezen voor een uniek ontwerp wat een echte eyecatcher kan worden in uw interieur. Denk aan een opvallende kleur deuren of planken in een ander materiaal dan de deuren. Wilt u juist rust in huis dan adviseren wij alles in 1 kleur te houden. De muren maar ook het meubel.

De tv in het zicht

Een laag tv meubel zorgt voor een ruimtelijk effect. De televisie kan er worden opgezet of net iets hoger worden opgehangen.  Hoelang het meubel moet worden dat is aan u. Voor een mooi aanzicht raden wij aan om in elk geval aan weerszijde een aantal centimeters over te houden.

Televisiemeubel en dressoir in één

Nog een optie is een televisiemeubel en een dressoir in 1. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap. Een lang meubel geeft lengte aan uw woonkamer en het geeft u gelijk extra opbergruimte. U kunt het meubel aankleden met mooie accessoires dat zorgt voor extra sfeer.

Bent u klein behuisd ook dan is een lang tv meubel een uitkomst. Aan de 1ne kant de televisie en aan de andere creëert u met een paar kussens op het meubel een eetbank. U zet er een tafel voor, een bord er op en u heeft een eethoek.

Kortom een functionele oplossing.

Dressoir

 

Maatwerk tv meubel

Maatwerk tv meubel krijgt u een kast die perfect past in uw interieur.j Die past in de stijl van uw interieur en die voldoet aan al uw woonwensen. Een tv in een hoek, tussen 2 kleine muren of juist lang en hoog. Wilt u meer weten? U bent van harte welkom voor advies en een ontwerp.

 

15 + 3 =

Wat doen wij nog meer?

 • Show all
 • Binnendeuren
 • boekenkasten
 • Gangkasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen
 • Order:Desc
 • Order by:Date
  • Date
  • Name
  • Modified
  • Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.