Nieuwe maand, warme voeten

Nieuwe maand, warme voeten

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Nieuwe maand, nieuw product, nieuwe aanbiedingen en warme voeten.

Zoals beloofd houden wij u op de hoogte van onze nieuwe acties maar ook van onze en nieuwe producten.

Meister laminaat

Sinds deze maand hebben wij de collectie van MEISTER laminaatvloeren in onze showroom. Het laminaat van Meister bestaat voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Het hart van de constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een ’tegenfineer’ ter stabilisatie en bij sommige vloeren een geïntegreerde geluidsisolatie. Op de bovenkant zit het ‘gezicht’ van de laminaatvloer, het decorpapier. Als laatste de bovenste laag (de toplaag), deze bestaat uit degelijke melaminehars. Dat maakt laminaat van Meister ontzettend robuust en gemakkelijk te reinigen. Daarnaast zijn de vloeren ook geschikt voor vloerverwarming zodat u heerlijk warme voeten krijgt.

Meister laminaat                                         

 

MEISTER heeft verschillende series en ook diversen prijsklasses. De Melango serie is de perfecte oplossing voor royale ruimtes. Met planken van meer dan 2 meter lengte komt het hier bijzonder goed tot zijn recht. De serie Classic heeft u een enorme keuze. Er zijn meer dan 60 verschillende decors, van klassiek eiken tot moderne steenoptieken tot aan buitengewone fantasiedecors. Ook de variatie aan formaten is groot.

Om te vieren dat de presentatie van Meister in onze showroom staat, ontvangt u bij aankoop van zo’n mooie vloer in de maand februari een *ondervloer cadeau.

Vloerkleed

Op een mooie vloer hoort ook een vloerkleed. Een kleed in de stijl van uw interieur wat zorgt voor sfeer en warmte in huis en natuurlijk voor warme voeten. Maar, waar kiest u voor? Een kleed waar de hele zithoek op staat of voor een ‘vrijstaand’ karpet? En legt u hem dan in lengte of in breedte van uw vloer? Hier vind u alle tips voor het kiezen van een vloerkleed.  In onze showroom hebben wij een mooi assortiment vloerkleden die u bij ons in diversen maten kunt bestellen.

En, bestelt u in de maand februari een vloerkleed dan ontvangt u 10% korting.

Aanbieding

De winter is nog niet afgelopen en de schoenen zijn bij binnenkomst nog nat daarom ontvangt u ook in februari een gratis droogloopmat bij aankoop van een vloer naar keuze.

Voorwaarden akties
  • Let op deze akties gelden alleen in de winkel.
  • * standaardondervloer
  • Akties zijn geldig van 1 t/m 28 februari 2019
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Blijf op de hoogte van al onze acties door onze Facebookpagina te liken en houd onze website in de gaten.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.