Nieuwe maand, warme voeten

Nieuwe maand, warme voeten

Nieuwe maand, nieuw product, nieuwe aanbiedingen en warme voeten.

Zoals beloofd houden wij u op de hoogte van onze nieuwe acties maar ook van onze en nieuwe producten.

Meister laminaat

U kent waarschijnlijk onze  collectie van MEISTER laminaatvloeren Het laminaat van Meister bestaat voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Het hart van de constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een ‘tegenfineer’ ter stabilisatie en bij sommige vloeren een geïntegreerde geluidsisolatie. Op de bovenkant zit het ‘gezicht’ van de laminaatvloer, het decorpapier. Als laatste de bovenste laag (de toplaag), deze bestaat uit degelijke melaminehars. Dat maakt laminaat van Meister ontzettend robuust en gemakkelijk te reinigen. Daarnaast zijn de vloeren ook geschikt voor vloerverwarming zodat u heerlijk warme voeten krijgt.

                                     

MEISTER heeft verschillende series en ook diversen prijsklasses. De Melango serie is de perfecte oplossing voor royale ruimtes. Met planken van meer dan 2 meter lengte komt het hier bijzonder goed tot zijn recht. De serie Classic heeft u een enorme keuze. Er zijn meer dan 60 verschillende decors, van klassiek eiken tot moderne steenoptieken tot aan buitengewone fantasiedecors. Ook de variatie aan formaten is groot.

Vloerkleed

Op een mooie vloer hoort ook een vloerkleed. Een kleed in de stijl van uw interieur wat zorgt voor sfeer en warmte in huis en natuurlijk voor warme voeten. Maar, waar kiest u voor? Een kleed waar de hele zithoek op staat of voor een ‘vrijstaand’ karpet? En legt u hem dan in lengte of in breedte van uw vloer? Hier vind u alle tips voor het kiezen van een vloerkleed. In onze showroom hebben wij een mooi assortiment vloerkleden die u bij ons in diversen maten kunt bestellen.


 

Nieuws van Arti-Interieur

Staallook stompe binnendeuren

Staallook stompe binnendeuren

Slimline Deuren: De Innovatieve Keuze voor een Modern Interieur Staallook stompe deuren zijn de nieuwste trend op het gebied van interieurdesign. Deze stompe aluminium deuren,

Lees verder »

Huisdierproof raamdecoratie

Huisdier-vriendelijke Raamdecoratie: Stijlvol en Functioneel Kent u dat, u haalt een schattige, pluizige kitten in huis en voor u het weet zit dat leuke katje

Lees verder »

Wat kan Arti-Interieur voor u betekenen:

 • Show all
 • Binnendeuren
 • Boekenkasten
 • Garderobekasten
 • Inloopkasten
 • Kasten op maat
 • Kastinrichting
 • Raambekleding
 • televisiekasten
 • Traprenovatie
 • Vloeren
 • Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *