Nieuw begin van 2019

Nieuw begin van 2019

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Nieuw begin van 2019

De kerstspullen zijn opgeruimd en de stoepen zijn geveegd. Onze vlaggen hangen weer te wapperen en de kerstkransjes hebben plaats gemaakt voor ‘gezonde koekjes’ bij de koffie. Kortom Arti-Interieur is klaar voor 2019!

In 2019 staan wij weer klaar om maatwerkkasten te monteren, vloeren te leggen, trappen te renoveren.  En komend jaar komen we ook bij u thuis raambekleding ophangen. Om het nieuwe jaar extra feestelijk van start te gaan hebben wij een aantal aanbiedingen voor u.

Aanbiedingen

Gratis montage van uw raambekleding

In onze showroom hangt diversen soorten raambekleding voor onze ramen. U treft er zowel horizontale als verticale lamellen, duettes en plissé gordijnen. Indien u ook trendy raamdecoratie wilt, kom dan langs en zie wat bij u past. En, bestelt u in januari en februari uw raambekleding, dan komen wij deze gratis bij u inmeten en monteren.

Vloeren

Bij aankoop van een vloer ( lamelparket, laminaat, PVC ) ontvangt u  in de maand januari en februari een gratis droogloopmat in een kleur naar keuze.

Voorwaarden akties
  • Let op deze akties gelden alleen in de winkel.
  • Akties zijn geldig van 1 t/m 28 februari 2019
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Blijf op de hoogte van al onze akties door onze Facebookpagina te liken en houd onze website in de gaten.

 

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.artiinterieur.nl/wp-content/uploads/2018/04/Droogloopmatten.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *