Terugblik Arti-Interieur 2018

Terugblik Arti-Interieur 2018

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Terugblik Arti-Interieur 2018

Nog even en 2018 is voorbij.  Afgelopen jaar hebben wij mooie trappen mogen renoveren, maatwerkkasten gemaakt en vloeren mogen gelegd. Wij nemen u graag nog even mee terug in het jaar en wellicht dat wij u kunnen inspireren.

Maatwerkkasten

In januari mochten wij een kast maken voor een model appartement. Er was gekozen voor een schuifdeurkast met landelijke deuren. Deze kast viel zo in de smaak dat we deze in andere appartementen ook hebben mogen plaatsen.

3 deurs schuifwand kast
4 deurs schuifwandkast
3 deurs kast landelijke deuren

Naast deze mooie kasten maakten wij ook bijzondere maatwerk kasten. Wat dacht u van een hoofdbord voor een bed in combinatie met een kledingkast. Of een boekenkast annex werkplek. Ook maakten wij een tv kast/dressoir, een wastafelmeubel en een kast om de wasmachine in op te bergen.

Badkamer meubel
Wastafelkast
Dressoir
TV kast met lades en deuren
Boekenkast met bureau
Kast met bureau
Ombouwkast voor een bed
Een bed ombouw kast
Wasmachinekasten met draaideuren
Wasmachine kast

Vloeren en traprenovatie

De trend voor vloeren in 2018 was PVC. Dit product hebben wij vaak en veel gelegd in zowel huizen als kantoorruimtes. PVC is makkelijk in onderhoud en kras en slijtvast en ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Naast vloeren hebben we ook heel wat trappen mogen renoveren met echte houten treden, vaak ook in combinatie met eiken vloeren. Er waren trappen met en zonder antislipstrip, open trappen, rechte trappen, open trappen die wij dicht gemaakt hebben. Kortom er waren en er zijn eindeloze variaties mogelijk.

PVC vloer in kantoorgang
Eiken vloer
Traprenovatie
Traprenovatie na
Trap gerenoveerd met eiken treden in de kleur Double Alaska

Dealer

Wij zijn altijd op zoek naar producten die bij ons en bij onze klanten passen. Vloeren, panelen en andere materialen moeten van uitstekende kwaliteit zijn wanneer wij hiermee willen werken.

Skantrae

In 2018 werden wij dealer van Skantrae. Skantrae heeft een prachtige collectie binnen en buitendeuren en is een goede toevoeging op ons assortiment. De deuren zijn van uitstekende kwaliteit en leverbaar in zowel standaardmaten als maatwerk.

Tot 31 december as. heeft Skantrae een cashbackaktie.

Balterio

Naast Quickstep laminaat, zijn we ook de collectie van Balterio gaan verkopen. Balterio produceert natuurlijke laminaatvloeren met dessins gebaseerd op hedendaagse trends en afgestemd op de wensen van consumenten. Bovendien zijn Balterio vloeren waterafstotend en zeer geschikt voor vloerverwarming. Een prima toevoeging op ons assortiment.

Skantrae binnendeuren op schuifdeursysteem
Skantrae Slimserie
Balterio serie Xpressions

Einde van het jaar vooruit kijken naar 2019

En zo zijn er nog maar enkele dagen te gaan in 2018. Wij blikken terug op een fantastisch jaar waar we veel vertrouwen van klanten hebben gekregen om de meest leuke projecten te mogen maken en opleveren. Hartelijk dank hiervoor!

In 2019 gaan we weer net zo enthousiast verder als in het afgelopen jaar. Er staan alweer projecten gepland waar we veel zin in hebben.  Ook gaan we komend jaar ons assortiment uitbreiden met kastinrichting, karpetten en raambekleding. Dus, volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte.

Voor nu wensen wij u fantastische kerstdagen en een geweldig 2019!

 

 

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *