Nieuwe vloer Chinees Restaurant Jasmin

Nieuwe vloer Chinees Restaurant Jasmin

Restaurant Jasmin te Hoofddorp: Uit een ruime keuze vloeren hebben wij gekozen voor een PVC vloer. PVC is goed te onderhouden, niet gehorig, slijtvast, en heeft een warme uitstraling. Kortom, ideaal dus voor ons restaurant.

De samenwerking met Arti Interieur is ons goed bevallen, de vloer werd snel geleverd en in korte tijd gelegd. Dat was belangrijk want een dag de deur dicht doen van ons restaurant was een dag omzet gemist.

Ook de after service is is prima, als wij vragen hebben over onderhoud is Arti Interieur direct behulpzaam.

Arti-Interieur, namens Chinees restaurant Jasmin, bedankt voor het maken van de mooie vloer en de goede service !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *