Pas Diamonds

Pas Diamonds

Als groothandel in diamanten sieraden hebben wij een groot aantal collectie bakjes die wij niet overzichtelijk neer konden zetten. We wilden hier een oplossing voor en schakelde de handige heren van Arti Interieur in. (Arti-Interieur had eerder onze bureaus hebben helpen monteren en plaatsen). De heren dachten gelijk goed met ons mee en kwamen direct met een uitstekend idee. Nadat ze alles uitgebreid hadden opgemeten en we gezamenlijk hadden overlegd kregen wij al snel een schets inclusief offerte doorgestuurd. Na goedkeuring konden ze de kast – in de zelfde kleur als onze bureaus – al na een paar weken bij ons leveren en monteren. Ook andere klusjes op kantoor waar wij normaliter zelf niet aan toe komen vinden zij geen probleem om ter plekke voor ons op te lossen.. wij hebben werkelijk nog geen klus gehad die ze niet aankunnen. We zijn onwijs tevreden en zullen ze voor iedere volgende klus zeker weer inhuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *